IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KOCAELİ DE MERT CAN ÇELİK FIRTINASI ESTİ ,MERT CAN ÇELİK KİMDİR?KOCAELİ DE MERT CAN ÇELİK FIRTINASI ESTİ ,MERT CAN ÇELİK KİMDİR?
Tarih : 05.07.2019 07:51  - Benzer Haberleri Göster
4 TEMMUZ GÜNÜ KOCAELİ DE KOŞULAN YARIŞLARDA KOŞTUĞU 5 KOŞUDAN 3 BİRİNCİLİK BİR İKİNCİLİK VE BİR TABELA DIŞI KALAN MERT CAN ÇELİK GÖZ DOLDURDU...

MERTCAN ÇELİK KİMDİR?
Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde doğup büyüyen jokey adayı 16 yaşındaki Mertcan Çelik iki yıldır eğitim aldığı Veli Efendi Hipodromu içindeki apranti ( jokey yamağı) eğitim merkezini 3.lük ile bitirdi.

Diploma ve ödülünü Türkiye Jokey Kulübü Genel Saymanı M. Ercan Emre’den alan Mertcan  Çelik, ülkenin en iyi jokeyleri arasına girmek istediğini ifade ederek; “Yenice’de dedemin köyünde atlara binerken at sevgisi başladı. Babamın teşviği ile 2 sene önce başladığım Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi’nden geçtiğimiz günlerde üçüncü olarak mezun oldum. Bundan sonraki eğitimimi İzmir’de devam edeceğim. Okula şartlarım tutup kabul edilince iyi bir jokey olmak için hedefimi koydum.

Türkiye’nin en iyi jokeyleri arasına girmek istiyorum. Özcan Yıldırım, Halis Karataş gibi jokeyleri örnek alıyorum. Eküri sayılan isimlerin atlarına binmek istiyorum. Ailemde  beni oldukça destekliyor” diye konuştu. Mertcan Çelik tatillerini ise Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde ailesi ve arkadaşları ile birlikte geçiriyor. KAYNAK:PUSULAGAZATESİ


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim